Přehled posledních diskuzních příspěvků
Nenaleťte obchodníkům s cennými papíry
Valerie Polášková 17.9. 19:33
Užitečné info. Já už delší dobu přemýšlím nad tím, že bych právě do cenných papírů zkusila nějaké své peníze investovat. Zatím v tomto ohledu ale bohužel nemám dostatek znalostí, takže by to pro mě byl až příliš velký risk. Znalosti ale postupně nabírám. Hodně mi v tom mimo jiné pomáhá například i tento investiční magazín: https://www.investice.cz/
Výlet Českým středohořím
Vladislava Dejmková 17.9. 09:04
Moc hezké fotky krásné krajiny! A jistě i dobrý pocit z výletu.
Výrazné vzory ve vyšším věku sluší, ale ženy se jich dost často bojí
Mirek Hahn 17.9. 08:25
Dost Dada.... :-) Pro mne až moc pouťové. Dal bych tomu šanci v kombinaci, jeden kus barvy na pozadí něčeho střídmějšího. Např. na fotce 4, ta červená geometrie s černou....
Dopisování převážně nevážně V
Martina Růžičková 17.9. 07:14
Jsem nadšená, že jsem nečekaně objevila vaše podzimní dopisování. Kouzelný dialog. Dobře, že pokračujete. Přeji vám plno společných výletů ve všech ročních obdobích :-).
Nakažených nemocí Covid-19 prudce přibývá, ministerstvo zdravotnictví utahuje šrouby
Milan Kochaník 17.9. 00:58
Zkrátka, ten neužitečný zdravotní lampasák nedá pokoj. Chce vyrobit nesmyslnými opatřeními národ, jehož děti se budou vyznačovat znalostmi na úrovni domorodců bývalých kolonií. Dlouhodobým pobytem v baráku jistě bude upevněno zdraví, tak na to může přijít právě jen někdo takový alias zelený mozek. Naopak, pobytem v terénu si lze jedině zpevnit zdraví, v baráku lidi schoulostiví a stanou se ještě více náchylnější nemocem, jakýmkoliv. Navíc se děti samy od sebe v tomto věku nedovedou spontánně různé věci naučit, to leda tak některý dospělí, který již ví, co chce sám od sebe, protože to chce.
Společné bydlení dvou generací končí mnohdy tragicky. Zbyškovu (78) ženu hádky se snachou psychicky zlomily
Margita Melegova 16.9. 11:37
Nejlepsi jsou samostatne bytove jednotky bod c.4, kazdy si zije podle svych zajmu a moznosti.
Fotoreportáž: Vysoký vodopád - nepokořený
Věra Ježková 16.9. 09:28
Elenko, díky za hezkou procházku krajem, který neznám. Vodopády mám moc ráda. :-)
Seniorské sebetrasování: za tři dny desítka rizikových kontaktů, jeden s vážnými následky
Dana Puchalská 16.9. 07:55
Super, pobavila jsem se..... :-) :-) :-)
Léčivý spánek
Dana Puchalská 16.9. 07:49
Velmi zajímavý článek. Ano, matrace musí být kvalitní a šetřit na jejím pořízení je nesmysl. Vím o čem píšu. Opravdu dlouho jsem vybírala matrace do naší ložnice a vyplatilo se nám to.
Kdo šetří, má za tři. Ale kam peníze dát?
Jan Bederka 15.9. 16:22
Já jsem si díky pročítání spousty článků na webových stránkách https://investitura.cz/ začal před téměř rokem tak pro srandu investovat peníze do různých akcií, apod. a dnes už se to stalo větší části mého měsíční příjmu, takže mohu rozhodně doporučit se v tomto oboru vzdělávat ;-)
Praha známá, ale přesto jiná
Dana Puchalská 15.9. 12:11
Jarko, Tvoje vyprávění a fotky z mého města kde už žiju od narození, mně udělalo radost. Ano, Praha je krásná v každé době. A marně počítám a vzpomínám ksy jsem byla právě na Petříně.
Boj proti vzteku je umění, které se nyní učí v kurzech
Olga Škopánová 15.9. 10:57
Za chvíli už budeme mít kurzy na všechno. Což takhle kurs na zvládání rozčarování z díry na punčoše, nebo na zklamání z připálené kachny?
Dva na lavičce
Věra Ježková 15.9. 09:44
Jendo, zajímavý nápad a moc hezky prezentovaný článek. Mě by ale nikdy nenapadlo přemýšlet o tom, co si lidi povídají, natož ještě vymýšlet, co by si povídat mohli. Bylo by mi to jedno. Proto bych ani nenaslouchala. :-)
I pes může trpět chřipkou. Jak poznat nemoc a následně ji léčit?
Naděžda Špásová 14.9. 15:21
Vzhledem k tomu, že máme dva pejsky, tak doufám, že nás nic podobného nepotká. :-)
Ředitelka české pobočky UNICEF Pavla Gomba: Na děti z rozvojových zemí můžeme pamatovat v závěti
Dana Novotná 14.9. 11:02
Souhlasím s panem Čípem. Kolik těch dětí mají? 2-3, nebo 8-10, a až vyrostou, tak se přeplaví do Evropy. A naše děti a vnoučata je tady budou živit. Měli by začít něco dělat doma a udělat si tam pořádek.
Korčula a Orebič
Hana Nováková 14.9. 11:02
díky za článek, je tam krásně podle fotek a asi ještě krásněji v reálu, nemýlím se?
O xenofobii s úsměvem XVII: Rakušané
Jan Zelenka 14.9. 09:56
Autor líčí Rakušany s určitou nadsázkou. Ne se vším ale souhlasím. Především, Rakousko je vyspělá, kultivovaná země s vysokou úrovní života. Pravdou je, že k Maďarům mají blíže, než k nám. Byl jsem v Rakousku několikrát, pravda, nebyl jsem ve Vídni. Ta je, zřejmě, jako metropole, asi jiná. Projel jsem dvakrát Salzkammargut, nádherná krajina s jezery, a třikrát jsem byl na pobytu v Alpách, které jsou úžasné svou monumentálností a pohodovými a vstřícnými lidmi. Turistický servis nemá zřejmě ve světě obdoby. Alpská údolí jsou pohádková, všude jsou restaurace, lanovky, žádný bordel, jako u nás, uklizeno, kytky, upravená okolí domů. Byly to pro mne pohodové týdny. Pouze jejich Weissbier se nedá pít.
Láskou bohatá
Jana Šenbergerová 14.9. 08:07
Každé slovo básně vnímám jako dokonalou plošku briliantu, celou pak jako skvost. Díky, Zuzko.
Vítězové US Open: Thiem a Osakaová. A známe i vítěze naší tenisové tipovačky
Jana Šenbergerová 14.9. 07:58
Tentokrát jsem místo tenistům fandila tipujícím. I když z mých tipů vyšel jen jediný, gratuluji všem, kteří se dostali na vrchol, i těm, kteří se snažili.
Sobotní bilance: 1541 nově nakažených. Česko je třetí nejpostiženější zemí v EU
Věra Ježková 13.9. 14:17
Nechci dělat chytrou, ale podobný vývoj jsem očekávala. Poté, co byla zrušena téměř všechna protivirová opatření a mnozí spoluobčané se začali chovat, jako by žádný koronavirus nebyl.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.