Přehled posledních diskuzních příspěvků
Sochy ve skalách
Naděžda Špásová 30.7. 13:17
Tak to je moc hezký tip na výlet. Už to máme zapsané. Určitě se tam podíváme. Pěkné fotky. :-)
Svazenka vratičolistá
Marie Seitlová 30.7. 10:52
Ještě, že máme takovou toulavou a šikovnou fotografku. Svazenku jsem vůbec neznala a nikdy jsem ji ani neviděla. Jsem ráda, že jsi mě poučila. Louka krásného kvítí a plno včel musela být úžasná. Díky, že jsi se s námi podělila.
Dovča 2020 Díl 4. Zvířata ve Vrbosce
Jana Šenbergerová 30.7. 09:48
Čau, čau, tak ten je ukázkový, ale i ostatní zástupci fauny ti docela způsobně umožnili zachytit je pro íčko. Vidím, že ti tam nic nechybí, tak si toho do sytosti užij a ve zdraví se vrať. :-)
Šedesátka. Věk, ve kterém by některé věci měly být zakázány
Jan Kareš 30.7. 08:46
Po přečtení článku musím konstatovat, že v něm není zrnko nepravdy a názory na pohodové přibývání na věku by měl uznat každý rozumně uvažující člověk, který chce ještě aktivním způsobem užívat života a být v pohodě.
Věkem podmíněná makulární degenerace – při záchraně zraku se hraje o čas
Eva Mužíková 29.7. 16:58
To je fakt náhoda. Dopoledne jsem potkala sousedku, která byla včera na oční pohotovosti. Diagnostika podobná. Naštěstí přišla včas, ale stejně je hodně vyděšená. Čeká jí léčba zde v Liberci
Voda
Jan Zelenka 29.7. 10:00
Hezký článek. Já vyrůstal u Vltavy, tak jsme hráli karty, koupali se a koukali po holkách. Voda je živel, bez kterého lidé i země umírají.
Vzory na kalhotách patří k létu
Věra Ježková 29.7. 09:31
Ač vzory moc nemusím, na letních kalhotách se mi líbí. Na úvodní fotce se mi nelíbí kombinace vzorovaných kalhot s díratým tričkem – volila bych hladké.
Léto v Mariánských Lázních
Dana Puchalská 29.7. 08:27
Vlaďko, děkuju za krásný článek. A pochopitelně i perfektní fotky. Když jsem si je se zalíbením prohlížela, vzpomínala jsem na dobu, kdy jsem tam často jezdila. A mám pocit, že do kavárny Aura jsme chodili na dobrý dortík. A do Kladské jsme jezdili taky.
Chytrá karanténa v praxi: vyhledávání kontaktů nefunguje, hygiena nezvedá telefon a otestovat se není kde
Jana Kollinová 28.7. 14:22
Článek se mi jeví jako tendenční. Jedním případem ze svého okolí autor modeluje obecný vzorec rádoby standardního přístupu veřejných činitelů k problému Covid 19.
Hádky v rodinách doléhají na mnohé seniory. Ti váhají, zda do konfiktů mladých zasahovat nebo ne
Daniela Řeřichová 28.7. 14:12
Bohužel, v mnohém pravdivý článek. A starší člověk je zranitelnější a víc prožívá novou situaci než mladí.
Dovča 2020 Díl 3. Doprava ve Vrbosce
Marie Měchurová 28.7. 11:04
Docela závidím - moře mi bude letos chybět. Snad příští rok už se nám podaří s vnoučatama zase vyrazit za sluníčkem a za projížďkou v nějaké parádní lodi s vínem, hudbou a dobrým jídlem. Krásná vila - to se to bydlí !!
Šumavské zadostiučinění, aneb jak Helena a Roman kešku odlovili
Alena Vávrová 28.7. 10:26
To jste měli krásnou a navíc zajímavou dovolenou.
Celebrity nejsou šťastnější než my, nemá cenu se s nimi srovnávat
Jitka Chodorová 28.7. 08:51
Díky Zuzko za zajímavý článek. Asi je to člověku dáno, a to hlavně ženám, že se srovnávají s jinými lidmi, a nemusí to být zrovna celebrity, naše okolí nabízí určitou skupinu lidí, která se nám zdá lepší, šťastnější a spokojenější a v neposlední řadě krásnější a přitažlivější pro druhé pohlaví. Už dávno jsem přišla na to, že je to klam, ale trvalo mi to dlouho, než jsem si to přiznala. Z médií toto člověk nepochopí, ale skutečný život nás naučí jakousi závist potlačit, či úplně vymazat. Tvůj článek mě velmi zaujal, je v něm hodně moudrosti a pravdy. Děkuji.
Ministerstvo zdravotnictví spustilo semafor. Jak se podle něj řídit?
Hana Práglová 28.7. 08:17
Kéž by to všechno už skončilo.Čím víc se mluví a píše,tím mě to víc znervozňuje.Klienti našich Domovů pro seniory se od března nesetkali s návštěvou.Na dovolené v západních Čechách měli naši příbuzní,se kterÿmi jsme se rok neviděli od ás odstup....
O moři
Věra Ježková 28.7. 08:11
Krásné vylíčení mořské atmosféry. Jendo, možná, že kdyby ses u moře narodil, připadalo by ti samozřejmé a tak citlivě bys ho nevnímal. Ač tvou lásku k horku a slunci nesdílím, teď mne zcela pohltila. Jako moře.
ZOO krokodýlí Protivín
Zuzana Pivcová 27.7. 13:03
Z Týna, kde teď pobýváme, jede až do Protivína víkendový motoráček, takže možnost by byla. Krokodýly považuji za velmi zvláštní tvory a nevadí mi. V pražské zoo mám možnost vidět alespoň gaviály a na Hluboké mají také krokodýly. Díky za nabídku.
Výlet na Střekov a do Velkého Března
Naděžda Špásová 27.7. 11:42
Věrko, koukám, že za chvíli budeš náš kraj znát líp než my. Ale Střekov a Velké Březno znám, taky jsme tam byli. Hezké fotky. :-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.