Přehled posledních diskuzních příspěvků
Naše nezapomenutelná dovolená s vnoučaty v Chorvatsku
Jana Šenbergerová 3.8. 08:53
Podle článku i fotek si dovedu představit, že na takovou dovolenou budete všichni rádi vzpomínat. I mně se ve vašem podání líbila.
Dovča 2020 Díl 6. Co roste ve Vrbosce
Zuzana Pivcová 2.8. 13:07
Rostlinstvo mě hodně zajímá. Asi to bude z velké části obdobné jako na řeckých ostrovech, i když přece asi menší sucho. Jsem ráda za každou informaci.
Znáte jenom denní a noční krém? To už je dnes málo…
Jitka Hašková 2.8. 09:31
Nemám ani noční, ani denní, mám jen Niveu na všechno.
Co je láska..
Hana Nováková 2.8. 09:16
Hano, hezky napsané, prostě bez lásky nelze žít. Neumím si život bez ní představit. Ať už je to především láska k člověku, k dětem, zvířatům, přírodě, prostě je to cit, který dal Bůh především člověku, protože láska člověka k člověku je to nejvyšší. Nelze opomenout ani jakousi lásku mezi zvířaty. Je i zajímavé pozorovat stromy, jak se ve větru k sobě sklánějí a ve vánku se dotýkají větévkami, jako kdyby se hladily a líbaly. Kdo ví? Máte pravdu, kdo miluje jen sám sebe o moc v žití na této zemi přichází.
Tato hora je v každém případě svatá
Věra Ježková 2.8. 08:29
Jendo, výborný článek, vycházející z tvých znalostí a osobních zážitků. Začátek je moc zajímavý. V izraelské současnosti se ovšem nevyznám, čtení je pro mne proto trochu náročné. Fotky jsou parádní.
Marta - nad Tatrou sa blýská
Zuzana Pivcová 1.8. 12:43
Po delší době jsem se zase dočkala pokračování. Ovšem to, co jsem si přečetla v závěru, bych nečekala. Snad to bude nějaké nedorozumění. :-D
Voda hučí po lučinách
Věra Ježková 1.8. 09:24
Hani, moc se mi líbí, jak jste téma zpracovala. Pokud vím, naše hymna je jedna z mála, která opěvuje krásy země. Na rozdíl od jiných, jejichž obsahem je hrdinný lid, sláva, vítězství apod.
Týden v Blatné I.
Věra Ježková 1.8. 09:17
Naďo, prima článek, moc hezké fotky. Tvoje sebereflexe mě pobavila. Těším se na pokračování. Připomněla jsi mi Mládkovu písničku „My máme chaloupku v Blatné, je nám to ale prd platné…“. :-)
Khaki. Barva, kterou ženy buďto milují nebo nenávidí
Miluše Hasenohrlová 1.8. 09:02
Khaki barvu mám moc ráda,ať už letní tílko nebo jarní bundu.
Vitamin D vás připraví na další virovou sezónu. Využívejte slunečních paprsků
Martina Růžičková 31.7. 14:05
Zajímavý rozhovor. O prospěšnosti vitamínu D jsem již četla na více místech. Při rozboru krve mi byl zjištěn jeho nedostatek a lékařka mi předepsala Vigantol, který mám užívat v zimních měsících.
Nad bitevním polem
Jitka Hašková 31.7. 13:11
Moc zajímavý článek a krásné fotky. Děkuji za připomenutí historie.
Ušetřeme prostor v bytě správnou volbou šatní skříně
Ondra Vysma 31.7. 11:38
My jsme se nakonec rozhodli jít cestou sestavy, abychom nábytek sladili. Kupovali jsem z Nábytek-interior.cz a zatím mohu doporučit :)
Dovča 2020 Díl 5. Pan kocour ve Vrbosce
Alena Vávrová 31.7. 11:34
Mourínek je moc pěkná a milá šelmička. U fotky č. 4 jsem dostala záchvat smíchu :-)))))) !
Sochy ve skalách
Naděžda Špásová 30.7. 13:17
Tak to je moc hezký tip na výlet. Už to máme zapsané. Určitě se tam podíváme. Pěkné fotky. :-)
Svazenka vratičolistá
Marie Seitlová 30.7. 10:52
Ještě, že máme takovou toulavou a šikovnou fotografku. Svazenku jsem vůbec neznala a nikdy jsem ji ani neviděla. Jsem ráda, že jsi mě poučila. Louka krásného kvítí a plno včel musela být úžasná. Díky, že jsi se s námi podělila.
Dovča 2020 Díl 4. Zvířata ve Vrbosce
Jana Šenbergerová 30.7. 09:48
Čau, čau, tak ten je ukázkový, ale i ostatní zástupci fauny ti docela způsobně umožnili zachytit je pro íčko. Vidím, že ti tam nic nechybí, tak si toho do sytosti užij a ve zdraví se vrať. :-)
Šedesátka. Věk, ve kterém by některé věci měly být zakázány
Jan Kareš 30.7. 08:46
Po přečtení článku musím konstatovat, že v něm není zrnko nepravdy a názory na pohodové přibývání na věku by měl uznat každý rozumně uvažující člověk, který chce ještě aktivním způsobem užívat života a být v pohodě.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.