Do stovky: Vybrali jste vítěze!
Ilustrační foto: Pexels

Do stovky: Vybrali jste vítěze!

21. 12. 2022

V listopadu skončila naše celoroční soutěž projektu "Do stovky", jejíž cílem bylo motivovat seniory k výletům prostřednictvím vašich turistických tipů. Sešla se celá řada zajímavých příspěvků a vy jste z nich sami vybrali vítěze.

Nejvíce čtenářských hlasů získal příspěvek s názvem "Lázně v srdci Jeseníků". Autorka vtězného článku, paníí Soňa Prachfeldová, tak získává voucher na třídenní pobyt do Lázní Mšené, které byly partnerem naší soutěže.

Na druhém místě skončil příspěvek s názvem "České středohoří laděné do podzimu" autorky Aleny Tollarové, která se díky tomu bude moci zahřát v ve vyhřívané dece společnosti Concept a totéž paní Irena Stollová za hlasy, které obdržel její soutěžní příspěvek s názvem "Čas kosatců na padrťských pláních v Brdech." A knižní cena poputuje paní Martině Růžičkové.

Vítězkám gratulujeme a palec nahoru posíláme všem soutěžícím, kteří se do soutěže zapojili a sepsali svůj tip na hezký výlet. K projektu "Do stovky" se zase vrátíme, v jaké podobě, to ještě promyslíme, ale také si rádi necháme poradit od vás. Piště dále do komentářů, zda se vám líbila podoba letošní soutěže, anebo raději ta, která probíhala v minulých ročnících, kdy se počítaly jednotlivé kilometry. Případně navrhněte jinou podobu.

Děkujeme a ať vám to hezky šlape až do stovky!

 

Zde jsou všechny soutěžní přspěvky:

 

 

 

Do stovky 2022
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.