Přehled posledních diskuzních příspěvků

Podzim ve Volyni

Daniela Řeřichová 27.10. 08:10
Dobrý den, Hano, děkuji za milé pozvání do Volyně a také se těším na osobní setkání.

Přání jednoho (ne)ohroženého seniora: Pošlete děti a studenty do škol, nechte je sportovat a normálně žít

Irena Mertová 26.10. 16:49
Rozumím tomu dobře, tady na seniorskem webu, že my starší už bychom to měli zabalit? No vnoučata by to možná zas tak nepotěšilo, aspoň doufám.

Umami. Slovo, které je v gastronomii čím dál více slyšet

Věra Ježková 26.10. 14:07
O umami má hezkou glosu Jan Zelenka: https://www.i60.cz/clanek/detail/24658/co-je-to-umami.

Dnešní normální čas

Daniela Řeřichová 26.10. 13:21
Moc pěkné rozjímání o proměnách času, děkuji.

Až se zima zeptá...

Zuzana Pivcová 26.10. 10:06
Fotky vypadají lákavě, a což teprve skutečnost? Jenže to samozřejmě představuje velkou práci. Ale stojí za to.

Smysl života

Zuzana Pivcová 26.10. 10:03
Je pravda, že mnoho lidí vidí smysl života v materiálních záležitostech. Jsou také potřebné, ale je to málo. A ráda bych, i když je to asi troufalé, poopravila Šalamouna a řekla: Miluj Boha a zachovávej jeho přikázání. Protože strach, tedy i z Boha, nemůže být spjat s bezpodmínečnou láskou. Omlouvám se.

Matka jistá, otec dlouho neznámý - Müller Thurgau

Mirek Hahn 25.10. 17:38
Od dobrého vinaře a z dobré polohy, výtečné víno na léto... S nadcházející zimou mě vyhovují spíš modré odrůdy :-)

O xenofobii s úsměvem XX: Rusové

Naděžda Špásová 25.10. 13:57
Věrko, k tomu jen dodám, že tento národ fakt nemusím.

Rouškobraní

Zuzana Pivcová 25.10. 12:01
Hanička ve svém typickém originálním balení, které mám ráda.

Je čas na hádanky - nejen matematické

Jaroslava Handlová 25.10. 11:00
Dopoledne mi ještě mozek pracuje spolehlivě, tak 2. a 3. mám - věřím, že dobře. Ale louka a obsah batohu - to mě napadlo pár věcí, ale žádná mi nesedí na 100 %. Tak jsem zvědavá, co to bude???

Sebetrasování po šumavsku

Vladislava Dejmková 25.10. 08:05
Vtipné vyprávění, potěšilo mě.

Pohádkový princ a dabingový herec Pavel Trávníček oslaví sedmdesátku

Jana Šenbergerová 24.10. 23:36
Patřil k mým oblíbeným princům, ráda se s ním "setkávám" jako s dabérem. Ať se mu daří i v životních rolích, do kterých se obsadil sám.

Konečně v důchodu, hurá!

Daniela Řeřichová 24.10. 16:03
Dobrý den, Hano, myslím, že tady jste na správné adrese. Profese zdravotní sestry si nesmírně vážím. Podobně jako Vy i moje švagrová celoživotně sloužila pacientům na mnoha odděleních. Můj tatínek, který byl patnáct let na vozíku, nazýval sestřičky anděly.

Zastavení na Olšanských hřbitovech

Věra Ježková 24.10. 12:28
Danielo, velmi zajímavý článek. Na Olšanech jsem asi nikdy nebyla. Mám článek o Holešovickém hřbitově: https://www.i60.cz/clanek/detail/18256/holesovicky-hrbitov

Dominik Hejtmánek: Vracíme život použitému sklu

Elena Valeriánová 24.10. 12:00
Tak to se mi líbí! Mám ráda pěkné láhve, ale nesbírám je, kam s nimi?

Jaký jsem měl v mládí idol?

Daniela Řeřichová 24.10. 09:58
Děkuji za milou vzpomínku, přestě jste vystihl atmosféru doby. A že hudební ikona naší generace navíc ovlivnila Váš trvalý zájem o angličtinu a kytaru je super.

Velká radost z maličkosti, aneb: "Koukat se kolem sebe"

Věra Ježková 24.10. 08:13
Evi, z maličkostí se raduji celý život. Raduji se, že tě znám. Raduji se i z příjemných setkávání a chvil na íčku. :-) „Mnoho lidí ztrácí malé radosti v naději na velké štěstí.“ Pearl S. Buck

Zdravý rozum do hrsti: Byli jsme před ministrem, budeme i po něm

Antonín Nebuželský 23.10. 17:31
Takové odposlechy, například, jsou nepoužitelné, a co takový snímek papparaziho je košér"? Když tedy diskutujeme:-)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.