Přehled posledních diskuzních příspěvků
Opatrujte se, ale čísel se neděste
Irena Mertová 23.10. 13:35
Je to pravda - docela se dnes musím nutit jít ven na procházku. Přitom vím, že mi to prospěje... :-)
Víno, panáček, pivo. V době pandemie se doma více pije. Důvodem je hlavně stres
Antonín Nebuželský 23.10. 13:13
Já jsem abstinent. To aby byla trochu rovnováha
?
Jak dlouhé jsou Lovosice?
Vladislava Dejmková 23.10. 11:06
V Lovosicích jsem nikdy nebyla. Teď už vím, že samo město není tak dlouhé a mám mnohem lepší představu o tom, jak vypadá. Díky za příjemné vylíčení. A dlouhý je spíš ten název města.
Život je prevít
Věra Ježková 23.10. 08:45
Jendo, nemyslím si, že život je prevít. Umí hodně potrápit, ale rozdává i radost. Je dobře, že ještě nechceš bilancovat. Budu moc ráda, když budu moct kousek kousku volného místa v tvé mozaice zaplnit. Báseň je krásná. :-)
Vzkaz Zdeňka Svěráka čtenářům i60.cz
Svatava Páleníková 22.10. 15:34
To je ale milé. Děkuji vám, pane Svěráku a přeji vám hodně zdraví!
Vláda hasí spáleniště, její váhání bude bolet
Jana Šenbergerová 22.10. 13:08
Bohužel, je to tak. Doufám, že aspoň teď začnou lidé více přemýšlet a méně vykřikovat o svobodě. Mnozí si ji kvůli tomu užívají, ale už na druhém břehu. :-(
Nezbavujte se práva pomáhat
Zuzana Pivcová 22.10. 12:57
Bezvadné, Oldo, souhlasím se vším a snažím se to alespoň částečně uplatňovat v praxi.
Návštěvníci Beskyd a odborníci vybírali nejlepší zážitky sezony. Cenu získalo Muzeum Beskyd, značené trasy pro rodiny, pivo i halušky
Daniela Řeřichová 22.10. 12:54
Také bych si dala halušky s Ogarem v Beskydech.
Věřme lékařům, Česko epidemii zvládne
Anna Potůčková 22.10. 10:58
Musíme to zvládnout. Jen to chce opravdu dodržovat všechno jak je to nastavené, nenosit roušky jen na půl žerdi. A také zejména v potravinách používat desinfekci. Spousta lidí kolem ní jen projde a snad ani neví jak vypadá. Chodím do Alberta a lidé ji nepoužívají - snad jen jeden z 10 zákazníků.....
Okamžiky ŠTĚSTÍ
Jana Šenbergerová 22.10. 10:50
Okamžiky štěstí jsou tu proto, abychom se měli kam obrátit ve chvílích, kdy máme pocit, že se nám ho nedostává. Pokročilí vědí, že se i v takových chvílích dají vytvářet, proto nikdy nemusí chybět. Ráda se podívám na uvedené stránky, když nám teď zavřeli knihovnu, i když mám doma spoustu knih a také fotografií zachycujících okamžiky štěstí.
Knižní tipy proti podzimnímu splínu anebo jako dárek k vánocům
Věra Ježková 22.10. 09:13
Honzo, díky za tipy. Vybrala bych si: M. Ebena – napadá mě, že jsem od něj asi nikdy nečetla ano slovo; dále P. Hartla a K. Pacnera.
Říjen 2020
Zuzana Pivcová 22.10. 08:28
Děkuji a moc bych si přála dívat se příští rok v klidu na letošní fotky. Věřím, že se nám to splní.
Zpřísněná opatření vlády: Omezený volný pohyb osob a zavření většiny obchodů. Na chaty a chalupy lidé odjet mohou
Věra Ježková 21.10. 22:13
Dalo se to čekat. Je to nutné. S neláskou myslím na ty, kteří se mi postarali o několik týdnů samoty. :(
Letošní Den zdraví bude online. Pobaví a poučí všechny generace
Svatava Páleníková 21.10. 14:31
Teď bude spoustu času, tak se možná také mrknu.
Říjnovou Stromovkou
Jaroslava Handlová 21.10. 11:19
Mám ráda podzim v parcích. Věro, děkuji za procházku Královskou oborou. Hezky jsem si zavzpomínala, ale je to již pár podzimů zpátky, co jsem tam byla naposledy.
Stres ze ztráty partnera často provází ztráta společných přátel
Libuše Křapová 21.10. 09:55
Znám a souhlasím
Básně na deset zadaných slov
Marie Měchurová 21.10. 08:49
Klobouk dolů - umíte !! Pobavil jste mě - hlavně ta volební je ze života.
Stromem roku je sedmdesát let stará jabloň z Machova na Náchodsku
Věra Ježková 20.10. 22:49
Honzo, díky. Hlasovala jsem, informace mi přišla mailem.
Obyčejný zubní kartáček. Znáte jeho historii? A tušíte, kdy si lidé začali čistit zuby?
Věra Ježková 20.10. 14:38
Děkuji za zajímavý článek. Já chodím k zubaři ráda. Napsala jsem o tom básničku. Jemu jsem ji ale nedala. https://www.i60.cz/clanek/detail/22998/zuby
Místo tablet spolkne pacient strip z nanovláken, uvádí jako příklad vývoje v nanoprůmyslu inovátorka Marcela Munzarová
Oldřich Čepelka 20.10. 11:47
Výborný článek, takové se mají objevovat co nejvíc. Já vždycky čtu bez dechu, co nového se vymyslelo, vynalezlo, vyvinulo, aby se lidi měli líp. Že denně pracují tisíce lidí, vlastně miliony lidí!, na tom, co by mohlo prospět, léky, zdravotnické přístroje, atd.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.