Přehled posledních diskuzních příspěvků

Bhútán - pohádkové království pod Himalájemi

Zuzana Pivcová 31.8. 13:44
Pro mě opravdu velmi zajímavé, hlavně, co se týká lidí. Děkuji.

Advokát Václav Láska: Senioři musí být ve střehu, šmejdi stále útočí

Libor Farský 31.8. 11:37
Doplním tento užitečný článek vlastním zážitkem. Já hodně navštěvuji různé antikvariáty a proto mi nebylo podezřelé, když jsem na internetu objevil blahopřání k výhře při losování knihomilů. Bylo to pouhých 10 tisíc Kč, tak jsem tomu uvěřil. Požadovali jen zaplatit poštovné za odeslání výhry, které vyčíslili. Protože ode mne nechtěli poslat těchto pár korun převodem z účtu, jen zaplatit v příslušném okénku kartou, tak jsem naletěl. Naštěstí jsem hned druhý den náhodně objevil na internetu varování před tímto novým nápadem šmejdů. Reagoval jsem okamžitě a tak jsem byl rychlejší než oni. Zrušil jsem tu kartu a zavolal do své banky, abych požádal o novou kartu, ale hlavně je také upozornil, že se tento podvod může opakovat na účtech dalších klientů.

Roztančené náměstí v Č.B.

Dana Puchalská 31.8. 09:46
Moc hezky jste si ten den užily.

Fotoreportáž: Smutek

Dana Puchalská 31.8. 08:18
Ano, když chybí voda je to zlé.

Čtyři mezníky našich českotoulek

Helena Votíková 30.8. 10:27
Úžasné bláznění. Máte můj obdiv a palec nahoru.

Džínová bunda sluší i šedesátnicím

Hana Šimková 30.8. 09:06
Neřekla bych že vypadají svěře. Spíše vypadají trapně a hlavně ta s tím drdůlkem

Marta - když padají hvězdy

Zuzana Pivcová 29.8. 14:39
Myslím, že tenhle vztah je už natolik pevný, že ustojí i ne zrovna příjemné situace.

Výlet lodí po Labi

Daniela Řeřichová 29.8. 13:05
Moc krásné. Ráda se příště přidám.

Fotoreportáž: Šlapeme na Praděd

Alena Tollarová 29.8. 08:30
Eleno, to je krásná fotoreportáž! Rázem jsem se ocitla dílem na setkání i60 v Loučné, kdy jsme naopak pozorovali Praděd od Dlouhých strání a prošli si Karlovu Studánku, dílem jsem se vrátila k loňskému krátkému výjezdu do Jeseníků. Pohled na Praděd zeshora z lázní Jeseník byl úchvatný. Ale ošlapat Praděd na vlastní boty je určitě ještě jiný, krásný pocit. A kam já příště? Praděd to bude těžko, ale měla bych dát proti Pradědu mizivý Kamýk, který jsem minule prostě nedala (Výlet do Libčevsi a na Kamýk).

Bolivijské proměny

Vladislava Dejmková 28.8. 12:17
Moc zajímavé. Většina čtenářů se tam nikdy nedostane, tak aspoň tímto způsobem se o této vzdálené zemi něco dozví.

Můj největší prázdninový zážitek - plavba na raftech po Labi

Vladislava Dejmková 28.8. 10:38
Krásně jste si to užili. Škoda, že počasí trochu zlobilo, ale to se nedá naplánovat. Prima splněný sen, budete ještě dlouho vzpomínat.

Kam na výlet příště? Třeba na Konopiště!

Věra Ježková 27.8. 15:57
Na Konopišti jsem byla několikrát. Moc hezké fotky.

Pomoc dospělým dětem nemá být považována za samozřejmost

Marie Doušová 27.8. 10:00
Moc zajímavý článek. Sama pomáhám svým dětem, když můžu , tak pomůžu. Vím , že by se to nemělo stát pravidlem. Je to velice ošemetné téma a vyjadřovat se k němu, je také pro nás matky,babičky, někdy dost těžké.

Hledání

Dana Puchalská 27.8. 07:16
Zuzano, to je krása... Děkuju.

Zubařů je na venkově nedostatek. Lidovci mají plán, jak to změnit

Věra Ježková 27.8. 06:44
Všichni se jich nebojí. Například já. Mám skvělého zubaře, už přes 35 let. Protože je o rok starší než já, velmi si přeji, aby pracoval ještě dlouho. Situace na venkově je velmi nepříjemná.

Šmejdi mají nový trik, jak zneužít důvěru seniorů

Martina Růžičková 26.8. 18:36
Vynalézavost šmejdů nezná mezí. Je moc dobře, když jsou lidé o jejich nových praktikách informovaní.

Výlet na Třebenicko

Libor Farský 26.8. 11:33
Prima, velmi vám to přeji

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.