Přehled posledních diskuzních příspěvků
Znáte svoji krevní skupinu? A je to vůbec nutné?
Martina Růžičková 25.9. 07:57
Zajímavý článek. Svoji krevní skupinu znám od začátku prvního těhotenství.
Josef Kubáník: Můj psychologický thriller vyprovokovaly SMS zprávy pro Lucii Bílou
Daniela Řeřichová 24.9. 19:23
Přeji hodně radosti ze psaní i hraní.
Dilema (ne)jednoho důchodce: jít či nejít k volbám?
Zdenka Soukupová 24.9. 12:15
Krásně popsaná pro i proti. Cítím to taky tak. K volbám půjdu. Ale ti, kteří na můj hlas čekají, ti ho nedostanou.
Smysl života. Co to je a kdy ho člověk najde? Šedesátníci už vědí...
Mirek Hahn 24.9. 10:23
Nejsem si jistý, jestli je to v článku explicitně vyjádřeno ale já to chápu tak, že smyslem života je být spokojený...... Alespoň mě to dává smysl :-)
NÁVRATY 2 pokračování
Věra Ježková 24.9. 10:12
Jendo, tvé vnímání zrcadla se mi moc líbí. Na rozdíl od tebe se ale na sebe moc nedívám a rozhodně se nad sebou v této situaci nezamýšlím. Jen se nalíčím, než jdu ven. A ve velkém zrcadle si ověřím, jestli můžu ve zvoleném oblečení mezi lidi. Tvá poezie je opět krásná.
Elderly Lives Matter
Mirek Hahn 24.9. 08:16
Black live humor. Vidím, že máme zpoza Řípu co říct. Jen nevím jestli nás přes ten Říp někdo uslyší..... :-)
„Senioři mají můj respekt a obdiv. Je až neuvěřitelné, jak statečně zvládají koronakrizi,“ říká Martin Kolovratník
Olga Škopánová 24.9. 07:04
Zas jeden, který touží páchat dobro pro seniory a doufá, že z toho něco vytříská.
Začíná měsíc dobročinné závěti. Dárci získají zpět notářský poplatek za sepsání testamentu
Alena Gebauerová 23.9. 16:57
Nevím, kde jste na to přišli, ptala jsem se na notářské komoře a vůbec o tom neslyšeli.
Marta - operace
František Matoušek 23.9. 16:50
Hezký příběh, kterých jsou kolem nás desítky. Přeji, ať se Vám v životě daří.
Vzpomínka: Čas žhářů
Věra Ježková 23.9. 09:37
Danielo, potěšila jste mě. Jsem pyromanka. Miluju oheň, prskavky a ohňostroje, pokud neubližují přírodě. Oheň vnímám jako očistný. Proto mi ani nevadí představa, že v něm jednou skončím. I když na to bych si ráda ještě pár let počkala. Sporák mám plynový. Taky se mi několikrát stalo, že jsem po vaření zapomněla vypnout hořák a málem spálila hrnec a pánev. Už jsem myslela na to, že bych napsala o ohni básničku. Zatím ale nevím, jak na to. Snad se inspirace dostaví. Většinou se objevuje nečekaně. Mějte se hezky. Ohni zdar. :-)
KDU-ČSL: Digitalizace pomůže seniorům více, než si dokáží představit
Olga Škopánová 23.9. 06:49
Myslím, že už konečně by se mohlo přestat dělat ze seniorů analfabety, kteří se neorientují v současném digitálním světě.
Máte starší auto? Zlevněte si vaše havarijní pojištění!
Patrik Poula 23.9. 05:22
Já ani nevím, kolik za havarijní a povinné ručení platím a řešit to asi nebudu. Platím to jednou za rok a není to nic hrozného. Mám staršího superba, který je téměř bezúdržbový, tak jsem si nedávno udělal radost a koupil jsem si vystřelovací klíč z https://www.auto-klic24.cz/ , ale jinak jsem do něj už dlouho nemusel nic investovat.
První den pod Prymulou: 2394 nově nakažených. Co bude následovat?
Jana Šenbergerová 22.9. 23:51
Až bude spousta lidí doma s Covidem, budou restaurace prázdné i během dne a školy jakbysmet. Tak o co jde? Asi bychom měli chvíli zapomenout na peníze a vzít rozum do hrsti. Nepodceňujme tu malou potvoru. Řídí ji stejná inteligence jako nás. Je ve výhodě, není ji na první pohled vidět.
Idylka se rozplynula, jsem zase v tom našem Kocourkově
Mirek Hahn 22.9. 14:25
Cítím s vámi. Čekal bych také logicky elektronickou korespondenci ( nakonec proč mít jinak datovou schránku ).
Jsi úplně nemožný! Jak přijímat kritiku a nenechat se přitom ponižovat
Marie Doušová 22.9. 12:42
Oprávněnou kritiku by měl člověk ocenit a věřit , že je to v jeho prospěch. Je potřeba rozlišit ,kdy je kritika vstřícná a kdy Vám chce ublížit.Někdy je to dost těžké,záleží kdo Vás kritizuje......
Konec roku 2020 vážně ohrožen pro celý národ
Vladislava Dejmková 22.9. 12:21
Aspoň ten humor nám zůstane...
Módní přehlídka ve Ville Pellé
Jana Šenbergerová 22.9. 09:28
Je dobře, že přibyli muži. Asi jsem poznala jen tři tváře. Byl tam ještě někdo z chatujících na íčku?
Za Přemyslem Oráčem
Zuzana Pivcová 22.9. 09:16
Ať si vyberete jakýkoliv cíl výletu, vždycky je to pro mě zajímavé a krásné. Tady je zase tak úžasná krajina!! A docela se v ní vyjímáte, cestovatelé!
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.