Přehled posledních diskuzních příspěvků
Osvíceným pohádkovým Vyšehradem
Jaroslav Kolín 15.11. 10:01
Je zajímavé, že Vyšehrad se původně jmenoval Chrasten (místo porostlé chrastím, houštím) a důstojnější název dostal až později. Když byli naši vnuci malí, rádi jsme tam chodili a manželka jim vykládala příběhy ze Starých pověstí českých. Líbilo se jim to, jen jim bylo divné, proč se Bivoj vláčel do toho vršku s kancem na zádech pěšky, když mohl jet metrem. :-)
Život podle slevových letáků
Jana Šenbergerová 15.11. 08:49
K milovníkům slev určitě nepatříme, nicméně je rádi využíváme. Máme velkou spotřebu ovoce a zeleniny, takže pro nás je dost podstatné, jestli koupíme jablka za 34 nebo jen za 14 korun, či pomelo za 50 nebo 30, atd. Teď jdou ceny tohoto zboží prudce nahoru, tak si vybíráme to, co je za cenu pro nás přijatelnou. Dříve jsme se cenami nezabývali, teď na to máme čas a vyplatí se nám to.
Listopadové přání
Hana Ederová 15.11. 08:09
Paní Soňo, děkuju Vám za citlivě napsaný článek. Pohladil po duši. Nádherně popsaný zážitek s maminkou. I já jsem vděčná za to, že mi bylo dopřáno prožívat takové ty Ladovské zimy, bylo to úžasné. Váš článek je moc hezký, díky a těším se na další.
Prosecký kostel: tajemno mezi pražskými paneláky
Naděžda Špásová 14.11. 13:37
Kostel na titulce vypadá moc hezky, jen bych foto srovnala, vypadalo by to lépe.
Nejsi žádný vedoucí, jsi starý a rozbitý děda!
Jana Šenbergerová 14.11. 13:15
Pěkný příběh. Souhlasím s tím, že dědečkové jsou důležití a dodávám, obzvláště tehdy, když se otcové moc nevydaří. V obou našich rodinách zoufale chyběli, zemřeli všichni dřív, než se mohli ujmout svých dědečkovských radostí.
To je ale názvů pro jednu dobrotu
Zuzana Pivcová 14.11. 09:14
Upřímně říkám, že od hrušek mě vždy odradila jadérka, která mi zůstávala v zubech. Jinak ale mají moc dobrou chuť.
Kávu? „Skřivani“ nejlépe ráno, „sovy“ mohou klidně i na večer
Věra Ježková 14.11. 08:53
Mám dojem, že američtí výzkumníci objevili Ameriku.
Pierot
Jana Šenbergerová 14.11. 08:33
Moc hezké. Kolik takových je mezi námi! V tomto případě by bylo mnohem horší nevidět. Mám "výhodu". Co nevidím, slyším, co neslyším, vnímám.
Epidemie brzdí. Klesá číslo R i počet nově nemocných. Protiepidemiologická opatření teď bude hlídat PES
Zuzana Pivcová 13.11. 14:35
Dnes jsem zjistila, že máme 5 minut od bydliště na parkovišti u bazénu nový testovací stan. Stály tam venku 2 pracovnice, ale zájemci žádní. Když si vzpomenu na ty počáteční vícehodinové fronty, v nichž se mohl člověk spíš nakazit!
Češi si v době pandemie více pořizují domácí mazlíčky, část z nich může skončit v útulcích
Dana Puchalská 13.11. 13:58
Zajímavý článek.
Pět obav a pět vysvětlení ohledně očkování
Eva Stoklasová 13.11. 11:14
Souhlasím s Vámi. A také je tady jedna věc, nechtějí převzít odpovědnost za případné poškození zdraví a to je přece velice divné !!!!
Zajímavé tipy pro urychlení růstu vlasů
Helena Přibilová 13.11. 10:00
Je všeobecně známo, že zdravá výživa je důležitá i pro zdraví vlasů. Vím také, že japonské ženy mají proto tak krásné vlasy, neboť navíc konzumují mořské řasy (nori), které obsahují velké množství minerálů. Netušila jsem ovšem, že není vhodné rozčesávat vlasy hned po umytí, ale je třeba počkat, až uschnou. Budu to muset napravit. :))
Senioři strádají a chřadnou, povolte návštěvy v domech seniorů, apeluje na vládu pražská radní Milena Johnová
Hana Nováková 13.11. 09:58
Pěkný článek, vidím to podle maminky, které je 90, je sice ve svém bytě, ale denně si voláme, z hovorů cítím, že se jí stýská, často za ní jezdím a hned se jí oči rozzáří. Oni ví, že jejich život se pomalu chýlí ke konci a chtějí se co nejvíc potěšit ze svých nejbližších, což jaksi je v tomto čase v hromadných zařízeních znemožněno. Dejte jim možnost alespoň jednou do týdne třeba jen vidět své nejbližší, budou štěstnější, nebudou smutní, rozjasní je jim mysl, budou se těšit na další setkání a hlavně, nebudou ve stresu. Tak snad je ochráníme před tím nejhorším, alespoň na nějaký čas, který je jim na této zemi vyměřen.
Výlet k jezeru MOST
Elena Valeriánová 13.11. 07:03
Není to paráda, díky fotkám a bezva článku podívat se tam, kam nás nohy nedovedou. Vlastně donesou, ale jenom ty tvoje. To bude za pár let, díky přírodě, krásná lokalita. Mám ráda to naše virtuální toulání a ty to umíš podat, jako málokdo. Děkuji.
I záchody mají svou slavnost - světový den toalet
Hana Čadová 12.11. 10:44
Nechápu, proč 12.11. dáváte a sdělujete hádandu ohledně Světového dne toalet. Toto výročí je až za týden 19.11.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.