Přehled posledních diskuzních příspěvků

Jablko a já

Zuzana Pivcová 1.11. 08:38
Po ránu mě to potěšilo, díky.

Zemřel sir Sean Connery, bylo mu 90 let

Jana Šenbergerová 31.10. 15:00
Nezapomenutelný herec a navíc muž, kterému stáří slušelo. Byl příliš akční na to, aby odpočíval v pokoji. Jen co se porozhlédne a odpočine si od rušného života, přeji mu další úspěšnou cestu.

Když jsou potomci nevděční. Náhoda nebo chyba při výchově?

Olga Škopánová 31.10. 12:57
I já jsem už párkrát zapřemýšlela, zdali všechny ta starosti a dření okolo dětí byly k něčemu a zdali, kdybych je dala do dětského domova neměla výrazně usnadněný život.

Neboj se, je to v troubě...

Zuzana Pivcová 31.10. 11:27
Krásné, i když pro mě nedostižné. Proč se vlastně vžilo označení, že je někdo trouba?

Vtipné hlášky

Jana Šenbergerová 31.10. 10:10
Omlouvám se za ten druhý sloupec. Vrtala jsem, do čeho jsem neměla a "v něm jmenovaní" mi to asi dali najevo. :-)

Babí léto odchází

Zuzana Pivcová 31.10. 09:50
Opět jsi i Ty posílila mé přesvědčení, že v každé době lze najít něco hezkého, jen je třeba se umět dívat, ani nemusíme hledat. Díky.

Důchodci dostanou v prosinci 5000 Kč. Vládní návrh schválili poslanci, posvětit jej musí ještě Senát

Antonín Nebuželský 30.10. 14:30
Důchodci v senátu to ještě budou chtít podržet. A ta valorizace mi pomůže jak, když mám uchopit dvaadvacatého...

Marta - pozdní růže

Zuzana Pivcová 30.10. 14:16
Ukázka, že i ve složitější době nemůže člověk zcela rezignovat na svůj osobní život a zalézt někam do kouta. Doufám, že příběh spěje k dobrému konci.

Spiritismus on-line aneb Srandou proti čínskému viru

Eliška Murasová 30.10. 12:36
Přeložila jsem si v překladači "thumbs up" a musím souhlasit s p.Monikou Pokornou :-)

Podzim ve Vlašimském zámeckém parku

Daniela Řeřichová 30.10. 11:03
Martino, jako vždy nádherné fotografie a zasvěcený článek, děkuji.

Mám ráda kuchařské knihy - díl LXIII.

Zuzana Pivcová 30.10. 10:17
Už podle názvu mi to připadlo nějakou exotiku, v tom třetím bych rozpoznala gruzínštinu. Jsou to lákavé pokrmy, ale pro mě jako jedince neuskutečnitelné. Ale mnohé to určitě inspiruje, díky.

Z mých toulek Prahou – tentokrát podzimní Brumlovkou

Zuzana Pivcová 30.10. 10:13
Jano, když místo cesty metrem zvolím od nás z Chodova autobus 170 na Budějovickou, jezdím přes Vyskočilovu a Brumlovku. Přitom jsem tam ještě nikdy nevystoupila, žila jsem v domnění, že tam jsou jen samé firemní prostory. Jakmile to půjde, hned to napravím. Na Brumlovce, tedy staré, jsem byla kdysi na mezinárodní výstavě koček, a to bude tak 35 let. :-D Díky za inspiraci.

Úleva

Dana Puchalská 30.10. 08:09
Děkuji za krásně milý článek. Moc se mi líbil.

Barevný podzim

Dana Puchalská 30.10. 07:40
Aničko, Tvoje fotogalerie je prostě kouzelná.

Ministr Jan Blatný: první dojem dobrý

Věra Ježková 29.10. 21:09
Můj první dojem z nového pana ministra je dobrý. Předchozího jsem ovšem uznávala a srovnání s robotem se mi nelíbí. Chybu, jíž se dopustil, nepovažuji za důvod pro jeho odstoupení. Škoda, že na úvodní fotografii není také pan premiér se svým výrazně nesouhlasným pohledem. Komentovaly ho již Novinky.

Moje zábava: Ještě, že máme naše Íčko

Hana Nováková 29.10. 13:13
Soňo, hezký článek a krásné fotky. Ráda se pokochám vašim krajem

Tam, kde je krásně

Jitka Hašková 29.10. 12:02
Ten kraj znám, je krásný, na všech místech jsem několikrát byla. To video je pro mě zbytečně dlouhé děkuji.

Na Opavsku vyrábějí měsíční kameny z čokolády. Je z nich hit

Daniela Řeřichová 29.10. 11:49
Sympatickým majtelům přeji hodně radosti a úspěchů.

K Trojské lávce

Daniela Řeřichová 29.10. 10:26
Věro, je vidět, že tato místa důvěrně znáš a dovedeš je pěkně přiblížit. Fotky jsou parádní.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.